Uručena priznanja Ministarstva odbrane opštini Sokobanja

Društvo

Na danas održanoj svečanoj sednici Opštinskog veća opštine Sokobanja usvojen je plan odbrane opštine Sokobanja, regulisani su poslovi i zadaci priprema za odbranu i obaveze odbrane i ujedno su uručene zahvalnice za ostvarene rezultate u realizaciji pomenutog plana.

Sednici su prisustvovali Isidor Krstić, predsednik opštine, Vladimir Milovanović, zamenik predsednika opštine, članovi opštinskog veća, pukovnik Nenad Marković, načelnik Regionalnog centra MO Niš sa saradnicima, Vladan Paunović načelnik Zaječarskog upravnog okruga, direktori SB „Ozren” i SB „Sokobanja” i direktori javnih preduzeća.

‒ Opština Sokobanja i njeni predstavnici su svoje zadatke i poslove realizovali odgovorno, savesno a meni je čast da im u ime resornog ministarstva uručim priznanje, koje se redovno dodeljuje najboljima ‒ rekao je pukovnik Nenad Marković, načelnik Regionalnog centra MO Niš, prilikom uručivanja zahvalnica.

Sednica veća

Priznanja za ostvarene rezultate u realizaciji namenskih zadataka i poslova planiranja priprema za odbranu dodeljene su opštini Sokobanja, Isidoru Krstiću predsedniku opštine, Vladimiru Milovanoviću, zameniku predsednika opštine, Nikoli Nikoliću i Jovici Stanojeviću.

Predsednik opštine Isidor Krstić zahvalio se predstavnicima Ministarstva odbrane na uručenim priznanjima istakavši da je ovo velika čast, ali i obaveza za opštinu Sokobanja čiji će predstavnici i u narednom periodu sve svoje obaveze izvršavati odgovorno, blagovremeno i u skladu sa zakonom Republike Srbije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =