Уочи Дана жена Лена Ковачевић пред сокобањском публиком

Друштво Култура

Мештани и туристи имаће прилику да 7. марта уживају у чаробном гласу Лене Ковачевић, која ће одржати концерт у сали биоскопа „Моравица”.

– Припремите се да будете опчињени њеним гласом и перформансом. Лена је позната по изузетној интерпретацији и харизми на сцени. Овај концерт ће бити прилика да уживо видите њен таленат и уживате у вечери испуњеној музичком чаролијом – поручује организатор, Културни центар Сокобања.

Лена Ковачевић је џез певачица, композитор и текстописац. Након бројних такмичења и фестивала као и сарадње са Краљевским холандским оркестром са којим је одржала серију концерата у Холандији и Белгији и наравно наступа у Битеф театру, у Коларчевој задужбини и на Мокрањчевим данима, својим песмама и раскошним гласом представиће се и сокобањској публици.

Концерт ће бити одржан у четвртак, 7. марта, са почетком у 20 часова, а карте по цени од 700 динара биће у продаји од данас до дана у ком се одржава концерт и то у периоду од 17-19 часова у биоскопу „Моравица”. Ближе информације можете добити и на телефон број 066/83-11-823.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + four =