Policija

МУП расписао конкурс за полицајце

Друштво

Млади од 18 до 24, односно 27 година уколико су студенти Криминалистичко-полицијског универзитета, имају прилику да се пријаве на конкурс Министарства унутрашњих послова за упис у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици. На стручно оспособљавање за полицајце биће примљено 780 кандидата за потребе свих 27 полицијских управа у Србији.

Када је реч о подручју полицијске управе Зајечар, предвиђено је четири полазника за радно место полицајца, шест за радно место саобраћајног полицајца и осам за радно место граничног полицајца.

Кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве на конкурс изјасне за које радно место желе да прођу стручно оспособљавање.
Сви заинтересовани који испуњавају услове могу да се пријаве до 7. јуна.

Неки од услова конкурса су да кандидати имају завршено средње образовање и васпитање, у четворогодишњем трајању или завршене основне струковне односно основне академске студије Криминалистичко-полицијског универзитета и да поседује важећу националну возачку дозволу за управљање моторним возилом Б категорије.
Детаљнији услови могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 3 =