У суботу добротворно вече за Илију

Друштво

Како би помогли лечење дечака Илије Милосављевића из Ресника који болује од аутизма, Сокобањчани ће се овог викенда, у суботу, 20. априла, окупити на донаторској вечери у малој сали хотела „Моравице”. По речима организатора из Добровољног друштва „Сава”, ово је први у низу догађаја у склопу пројекта „Сокобањчани – Сокобањчанима”.

Донаторско вече употпуниће музицирање виртуоза на клавиру проф. Марка Пејчића и његове супруге, виолинисткиње проф. Наталије Пејчић. Прикључили су се и локални привредници који ће обезбедити послужење.

– Ваше је да у што већем броју оплемените атмосферу и да заједнички покажемо да солидарност некоме и живот значи – поручују из друштва „Сава” и позивају приватне предузетнике, грађане и удружења да се одазову позиву.

Ово није прва финансијска помоћ која је са адресе друштва „Сава” стигла Илијиној породици. Како кажу, свака новчана помоћ је добродошла јер се не зна колико је тачно новца потребно за све терапије и пратеће трошкове лечења.

На својој фејсбук страници друштво „Сава” позвало је грађане да новац донирају и преко жиро рачуна, као и директно у касицу Добротворног друштва „Сава” која ће стајати у сали.


Жиро рачун за донације:  205-27011-84 (НЛБКБ), позив на број 2004

Додатне информације: 0648499201

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three − 2 =