У биоскопу „Моравица”: Вечерас „Нојева барка” и „Грађански рат”

Друштво Култура

На биоскопском репертоару “Моравице” ове недеље наћи ће се филмови који су и даље у жижи интересовања, а посебно се издвајају два наслова. Овонедељни репертоар доноси за најмлађе цртани филм “Нојева барка”, док за нешто старију публику, прави акциони спектакл, филм “Грађански рат: Сваком цартсву дође крај”.

Цртани филм „Нојева барка” представља забаван и оригиналан приступ једној од најиконографскијих и најпознатијих прича свих времена, са љупком комбинацијом хумора, шарма и симпатичних ликова. Филм прати два миша, харизматичног песника са ужасном тремом на позорници, талентованог и шармантог гитаристу. Када почну кише, само један мужјак и једна женка сваке врсте смеју ући на Нојеву барку. Уз помоћ лукавог шкргута и среће која им се насмешила, Вини и Тито успевају неприметно ући на Барку и заједно спречити сукоб између месождера и биљоједа.

„Нојева барка” биће приказана данас од 16 часова и 30 минута, а такође и у недељу (21.04.) и среду (24.04.) у истом термину.

Узбудљива адреналинска акција „Грађански рат: Сваком царству дође крај” води кроз разједињену Америку блиске будућности, која балансира на танкој ивици великих сукоба. до сада најскупљи акциони филм редитеља Алекса Гарланда и студија А24, са звезданом поставом коју чине Златним глобусом награђена Кирстен Данст, Вагнер Моура, Стивен МекКинли Хендерсон и др.

У блиској будућности радња прати групу новинара који крећу на путовање кроз САД усред све интензивнијег грађанског рата који је захватио целу земљу. Током свог путовања наилазе на неколико по живот опасних изазова. Истовремено, влада САД се претвара у дистопијски режим, а радикалне групе учествују у политичком насиљу.

Филм ће бити приказан вечерас од 20 часова и 30 минута. Репризни термини овог филма су у недељу и среду од 18 часова и 15 минута.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетни су и даље светски хитови „Истеривачи духова: ледена претња” и „Годзила против Конга: Ново царство 3Д”.

Што се тиче домаћих наслова, филмови „За данас толико” и „Руски конзул” су и даље у жижи интересовања. За најмлађу публику и ове недеље биће приказан филм „Кунг Фу Панда 4 3Д”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (19. април) и понедељак (22. април).

Комплетан репертоар за период од 18. до 24. априла можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − 4 =