Завршено 20. Европско првенство у мажорет плесу

Друштво

Јубиларно 20. Европско првенство у мажорет плесу завршено је јуче свечаном доделом медаља и пехара најуспешнијим екипама и такмичаркама. Заједнички закључак представника Европске мажорет асоцијације и самих учесника је да је ово до сада најбоље организовано првенство.

Isidor krstic– Све је протекло у најбољем реду, похвале стижу са свих страна а Сокобања је показала да има капацитета за овако велика такмичења – каже Исидор Крстић председник општине и додаје да ће бања под Озреном и у будуће све своје капацитете ставити у функцију организације оваквих такмичења која на најбољи начин промовишу Сокобању и изван граница наше земље.

Сокобања је претходних дана угостила преко 1300 мажореткиња из осам европских земаља, као и њихове навијаче и госте, а захваљујући њима варошица је била пуна младости, смеха, шаренила, музике и игре на задовољство, како мештана, тако и туриста. Учеснице су одушевљене Сокобањом, организацијом и љубазношћу домаћина.

Данијела Боровњак-Нела, вођа Загребачких навијача истиче да су, пре свега, фасцинирани савршеном организацијом, а да је сама Сокобања прекрасна. Наша саговорница додаје да су сви били веома задовољни храном, понудом, парковима, да су дивно спавали захваљујући локалној клими као и да им је жао што нису могли остати бар још неколико дана.

Загребачке мажореткиње на овом првенству представиле су своја два тима – јуниорски и сениорски а позитивне утиске о месту, домаћину и самом првенству са ове манифестације понела је и загребачка мажореткиња Викторија Чех као и Анамарија Билобрк тренер Светојанских мажореткиња.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 15 =