У понедељак „Моја жена се зове Борис”

Друштво Култура

Представа „Моја жена се зове Борис” Аматерског „СБ” позоришта, заказана је за понедељак, 18. март, са почетком од 20 часова. Ова уренебесна комедија у извођењу сокобањског позоришта више пута је награђивана, а први пут изводи се и на сцени биоскопа „Моравица”.

Како сазнајемо из Културног центра Сокобање, овога пута неће бити продаје улазница, већ ће сав добровољни прилог ићи за израду кулиса и костима.

Из сокобањског позоришта поручују:

– На захтев сокобањске публике извешћемо најигранију и можда и најуспешнију представу Аматерског ‘СБ’ позоришта ‘Моја жена се зове Борис’. Позивамо све љубитеље позоришта да у понедељак дођу у биоскоп Моравица. Улаз ће бити добровољни прилог у висини цене карте за израду кулиса за нову представу.

Представу је режирала професорка српског језика и књижевности Мирјана Миленковић према мотивима дела аутора Рафија Шарта, а у представи глуме сокобањски глумци: Марко Божиновић, Ана Милановић, Ненад Станисављевић, Ана Вељковић, Горан Мирковић, Гордана Мијалковић, Тамара Миловановић и Горан Петровић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + 14 =