У организацији Спортског савеза: Изабрани најбољи у 2022. години

Друштво Спорт

Спортски савез општине Сокобања је на свечаној церемонији, одржаној јуче, прогласио најуспешније спортисте и спортске колективе у 2022. години.

Титула најбоље спортискиње у прошлој години припала је Хани Јовановић из Одбојкашког клуба „Озренˮ, док је најбољи спортиста Ненад Арсић, члан Клуба малог фудбала „Озренˮ. За најуспешнији спортски колектив проглашено је Краљевско џудо удружење „Карађорђевићˮ.

Обраћајући се присутнима, најбоља спортискиња Хана Јовановић је напоменула да јој је велика част што је међу награђенима и да јој награда пуно значи.

‒ Верујем да ћемо у наредном периоду Сокобању представљати у најбољем светлу ‒ рекла је ова одбојкашица, говорећи у име целог тима и истучући значај колектива за њен успех.

И најбољи спортиста општине Сокобања за 2022. је као и његова колегиница, свим кандидатима и кандидаткињама који су били у конкуренцији за добијање награда  честитао на успеху и напоменуо да га ово признање мотивише.

‒ Даје ми додатни ветар у леђа да наставим да се бавим спортом који волим и да радим на себи. Желео бих да се захвалим и својим саиграчима из екипе, јер они нису само саиграчи, они су једна мала породица, али и велика подршка и без њих овај успех не би био могућ ‒ рекао је Ненад Арсић.

Најуспешнији спортски стручњак-тренер у 2022. је Ивана Занфировић из Карате клуба „Озрен-Сокотопˮ , док је награда у категорија Најистакнутији спортски радник припала Николи Марковићу из Клуба малог фудбала „Озренˮ.

 

У категорији Најбоља спортска “млада нада” дипломом су за постигнуте резултате награђени Сандра Адамовић и Кристијан Нинић из КЏУ „Карађорђевићˮ, Марта Радовановић чланица ПК „Озренˮ, Марта Василијић и Кристијан Јовановић из ПД „Оштра Чукаˮ, Мијат Вујошевић и Саша Лалић из ОКК „Сокобањаˮ, Милица Миладиновић и Василије Пилиповић из КК „Озрен-Сокотопˮ, Илија Стевановић, члан ФК „Голˮ, Константин Сарић из ФК „Озренˮ, Сташа Станковић из ЖСУ „Озренˮ и Лана Јовановић, чланица ОК „Озренˮ.

Избор је обављен на основу гласања чланова Управног одбора Спортског савеза Сокобања.

 ‒ Као и претходних година управни одбор Спортског савеза је имао заиста тежак, незахвалан и комплексан задатак да од предложених кандидата изабере најбоље у неколико различитих категорија у којима смо најбоље и бирали. То је шест категорија ‒ рекао је Александар Фабијан.

Пехаре и дипломе најбољима у области спорта уручио је Владимир Миловановић, заменик председника општине Сокобање који се присутнима и обратио.

‒ Као што вам је познато буџет за ову годину је на нивоу прошлогодишњег. Морате да нас разумете, то смо радили из разлога зато што баш управо ове године идемо у нове инвестиције и реализацију неких пројеката који се тичу спорта и да вам најавим да ће од следеће године буџет за спорт, да кажемо, неколико милиона бити повећан. Иначе, када видимо оволико деце, стварно смо радосни. Још једном све честитке шампионима, садашњим и будућим и даће Бог следеће године, на овом месту, да вас је и више ‒ обратио се присутнима Владимир Миловановић.


« од 24 »

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =