У Омладинској улици: Радови теку по плану

Друштво

Радници и машине Јавног комуналног предузећа „Напредак” увелико раде на изградњи водовода, односно реконструкцији мреже, у Омладинској улици. Према речима Дамира Николића, шефа одржавање водовода и канализације, ово је друга фаза радова у којој се се поставља цевовод дужине око 180 метара и то поли-етилен цеви пречника фи 110.

− Ова улица,у ствари овај крак улице,није имао изграђен водовод већ је добијао из околних улица. Становници су добијали воду из околних улица, из Доситејеве, односно Иве Андрића. Упоредо радимо и на реконструкцији кућних прикључака. Има их неких 16 − каже Николић, који напомиње да поред реконструкције у поменутој улици екипе редовно раде и на уклањању кварова, као и текућем одржавању целокупне мреже.

У Омладинској улици затекли смо и Ану Вељковић, директорку ЈКП Напредак, која је обилазила радове. Она осим што је проверавали да ли има довољно репроматријала изразила је задовољство радом и елеаном присутним код радника које је затекла на градилишту, као и динамиком реализованих договорених задатака.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + sixteen =