У биоскопу „Моравица”: Вечерас стижу „Хероји Халијарда”

Друштво

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се два нова филма – најновије домаће остварење Радоша Бајића „Хероји Халијарда” и акциони трилер „Одзмазда” у коме главну улогу тумачи Лијам Нисон. Најмлађе посетиоце биоскопа очекује филм „Моана”.

„Хероји Халијарда” нас воде у пролеће 1944. године. У тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард”. Режију потписује Радош Бајић, а главне улоге тумаче Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Нела Михаиловић, Никола Ракочевић, Радован Вујовић и Стивен Вилијам Мур.

Премијера овог филма заказана је за вечерас од 20 часова и 30 минута, а биће репризиран и током викенда, суботу и недељу од 18 часова, као и у уторак, 17. октобра, од 20 часова и 30 минута.

Прича филма „Одмазда” Криса Салманпура прати успешног пословног човека, Мета Тарнера, који на путу до посла открива да му је непознати нападач подметнуо бомбу у аутомобил, што даље претвара овај фулм у невероватни акциони трилер. У главној улози налази се фантастични акциони „херој” Лијам Нисон.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћа остварења „Што се боре мисли моје” и „3211”, а наставља се и приказивање филмова Истеривач ђавола: Верник и „Догман”.

У оквиру прославе 100 година Дизнија, овог викенда овдашњи малишани имаће прилику да погледају филм Моана” и то у суботу од 16 часова и 15 минута и недељу од 14 часова и 30 минута. У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Патролне шапе – Моћни”, цртани филм који ће бити приказан у петак (13.10.) и уторак (17.10.) у термину од 16 часова и 30 минута.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 12. октобра до 18. октобра можете погледати на следећој фотографији:


Буде са нама у подне на нашој Фејсбук страници Sokobanja press, јер можете да освојите две улазнице за вечерашњу премијеру филма “Хероји Халијарда” од 20 часова и 30 минута у биоскопу “Моравица”.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − six =