У биоскопу „Моравица”: Недеља филмских премијера

Друштво

Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица” доноси чак три премијере и то премијеру домаћег филма „Јорговани”, дугоочекиваног наставка феноменалне приче научно-фантастичног класика Френка Хербета „Дина: Други део”, а најмлађе очекује цртани филм „Кунг Фу Панда 4 3Д”.

Домаће остварење „Јорговани” доноси нам причу о Катарини (Слобода Мићаловић) и Игору (Иван Босиљчић), глумици и глумцу који су заједно и на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и оглувели од аплауза Катарина и Игор се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели, све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити. ТУ се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.

Филм „Јорговани” премијерно ће бити приказан вечерас од 20 часова, а овдашња публика биће у прилици да овај филм погледа и у суботу и недељу од 18 часова и 15 минута, као и среду од 20 часова.

Адаптација научно-фантастичног класика Френка Херберта и наставак великог биоскопског спектакла „Дине” окупљају звездану екупу коју чине Тимоти Шаламе, Зендаја, Ребека Фергусон, Остин Батлер и многи други. Радња наставља путовање Пола Атреида, сада уједињеног са Чани и Фременима, док иде на ратни пут освете против оних који су уништили његову породицу. Суочен са избором између љубави свог живота и судбине познатог универзума, он настоји да спречи ужасну будућност коју само он може да предивиди.

Филм „Дина 2” своју сокобањску премијеру доживеће у суботу, 2. марта, у термину од 20 часова и 30 минута, док ће репризна приказивања бити наредног дана, у недељу, у истом термину, као и у уторак од 20 часова.

После скоро деценије икона комедије Џек Блек враћа се својој улози Поа, најневероватнијег мајстора кунг фуа на свету, у урнебесном новом поглављу омиљене акционе комедије, Дримворксове франшизе, Кунг Фу Панда 4. Након три авантуре које пркосе смрти, побеђујући зликовце светске класе својом неупоредивом храброшћу и лудим борилачким вештинама, По, Змајев ратник, позван је да се већ једном одмори. Тачније изабран је да постане духовни вођа Долине мира. Филм ће премијерно бити приказан у недељу од 16 часова и 30 минута.

Наредног петка, 8. марта, овдашњу публику очекује још једна премијера и то филма рађеног по роману Вука Драшковића „Руски Конзул”.

Најмлађе посетиоце биоскопа очекује наставак приказивања цртаног филма „Дружина из Џунгле 2: Светска турнеја” и филма „Школа магичних животиња 2”. Оба филма су синхронизована на српски језик.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадни дани су петак (1. март) и понедељак (4. март).

Комплетан репертоар за период од 29. фебруара до 6. марта можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + seventeen =