Тринаести „Маратон жеља” биће одржан сутра

Друштво

Манифестација „Маратон жељаˮ ове године тринаеста по реду, биће одржана сутра 4. септембра. То је последња већа манифестација која се организује у току године а по много чему је јединствена у Србији и у региону. Она има за циљ да повеже све локалитете на територији Сокобање за које се у народу верује да испуњавају жеље, а који се налазе у најлепшим амбијентима сокобањске котлине.

Програм манифестације предвиђа да учесници обиђу „Дрво жељаˮ у парку Бањица, „Богородицу у стениˮ, у близини излетишта Лептерија, извор Рујник у подножју Сокограда и овере купоне на сваком пункту, чиме стичу право учешћа у великој наградној игри.

Учесници могу обићи наведене локације у периоду  од 10:00 до 17:00 часова. Задња локација је амфитеатар испред Завичајног музеја, где учесници треба да попуне оверене купоне неопходним подацима, што им обезбеђује учешће у главној наградној игри, а поред тога имају могућност да учествују у игри изненађења и освоје занимљиве награде. Купони за учешће се могу преузети у Туристичко информативном центру. Иначе, учесници ове манифестације која се сваке године одржава првог викенда септембра и која фаворизује активни одмор су људи свих старосних доби.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 3 =