Биоскоп „Моравица” поводом Дана жена: Уз пројекцију поклон и друге награде

Друштво Култура

Биоскоп Моравица је поводом прославе 8.марта-Дана жена, за своје посетиоце, припремио једно изненађење. Ради се о специјалној пројекцији филма „Не дај Боже брак” са Ричардом Гиром, Дајаном Китон и Сузан Сарадон у насловним улогама, током које је за гледаоце уприличена и наградна игра.

– Оно што могу да најавим поред саме пројекције, а као изненађење, јесте да ћемо имати и наградну игру. Они који су заслужни за обезбеђивање награда су свакако наши пријатељи из Предузећа „Адонис”, које је ће даривати чајеве сваком посетиоцу. Цвећара „Нена” ће за наградну игру припремити цветне аранжмане, а Фризерски студио „Нада” ће улепшати неке од присутних дама. Фото „Голд” Сокобања дариваће израду професионалне фотографије и фото-сешн, Слана соба „Аура” боравак у сланој соби, док ће „Натали Спа” поклонити неке од својих садржаја срећном добитнику – каже Марко Божиновић, запослени у Биоскопу „Моравица”.

Карте за пројекцију филма „Не дај Боже брак” и вече посвећено дамама су у продаји на билетарници Биоскопа „Моравица” данас од 16 часова. Филм се приказује 8.марта, у термину од 18 часова и 30 минута.

Љубитељи филма у Сокобањи репертоар Биоскопа „Моравица” и друге новости из света филма могу да испрате путем Инстаграм страници ове установе или Вибер заједнице биоскопа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + fifteen =