Требич амбициозно улази у други део сезоне Окружне лиге Зајечар

Друштво Спорт

ФК „Требич” се увелико припрема за наставак такмичења у оквиру Окружне лиге Зајечар. Припреме су почеле 20. јануара а током прелазног рока нико није напустио екипу док је руководство клуба довело пар појачања.

− ФК „Требич” је својим резултатима обележио 2020. годину и да није укинута додела признања за најуспешније у спорту због Ковида 19, наш клуб би сигурно понео титулу најбољег спортског колектива у 2020. на територији општине Сокобања. Обзиром на успешни прелазни рок и резултате у јесењој сезони оправдане су наде да клуб оствари историјски успех и пласира се у виши ранг такмичења, Зону Исток- поручују из ФК „Требич” и додају да се не обазиру на спортске и ванспортске претње које долазе из табора ривала.

У претходној години ФК „Требич” је освојио титулу првака Купа Сокобање а у Окружној лиги Зајечар понео титулу јесењег шампиона. Локални ривали ФК „Озрен” и „Хајдук” савладани су по два пута, ниједан бод није изгубљен на домаћем терену а годину је завршио са само једним поразом и две нерешене утакмице на гостујућим теренима. У Купу Србије заустављен је од екипе ОФК „Књаз” која се такмичи у вишем рангу.

Из ФК „Требич” упућују захвалност Локланој самоуправи, СРЦ „Подина” као и спонзорима и пријатељима клуба којих је, према њиховим речима, из дана у дан све више.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 11 =