ТОСБ представља туристичку понуду за зимску сезону

Друштво Туризам

На позив Туристичке организације Београда, Туристичка организација Сокобања (ТОСБ) у хотелу Гранд Миленијум у Софији, промовисала је Сокобању и туристичку понуду за наступајућу зимску сезону, тржишту суседне Бугарске.

− Ми настављамо са промотивном кампањом посебно за зимску туристичку сезону где ћемо форсирати оне производе који су атрактивни зими а то су пре свега велнес и спа садржаји у нашим објектима почевши од традиционалних до оних модерних. У Софији смо се потрудили да одржимо једну заиста добру презентацију јер нам је Бугарска најближе емитивно инострано тржиште − рекао је Љубинко Миленковић директор ТОСБ.

Представници Туристичке организаације Сокобања, након промоције туристичке понуде одржали су састанке са преко 30 представника туристичких агенција и организатора путовања. Поред Сокобање, своју туристичку понуду представили су и град Ниш и Врњачка Бања, као и организатори овог путовања, Туристичка организација Београд и Туристичка организација Србије. Скупу је присуствовао и његова екселенција, амбасадор Републике Србије у Бугарској, доц. др. Жељко. М. Јовић.

Средином октобра Туристичка организација Сокобања ће такође са Туристичком организацијом Србије и града Београда, представити своју зимску туристичку понуду и Грчком тржишту у Солуну.

− Ово ће такође бити једна врло важна презентација јер туристи из Грчке заузимају четврто место међу иностраним туристима који долазе у Сокобању а са друге стране наша дестинација је од 2019. године постала доступнија овом тржишту изградњом ауто-пута који битно скраћује време путовања и не само то већ је путовање и безбедније и то заиста има утицај на већи прилив гостију из Грчке и Северне Македоније − истакао је Миленковић.

Након ових страних тржишта своју зимску туристичку понуду сокобањска туристичка организација представиће и на домаћим сајмовима попут Новосадског који се одржава у новембру затим Сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу крајем следећег месеца.

Извор фотографија: Фејсбук страница Туристичке организације Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − 6 =