Karate

КК „Озрен Сокотоп” врши упис нових чланова

Друштво Спорт

Карате клуб „Озрен Сокотоп”, паралелно са почетком нове школске године, већ по традицији дугој две и по деценије, колико и постоји, почео је са уписом нових чланова. Упис се врши понедељком, средом и петком са почетком у 19 часова у просторијама клуба, које се налазе у улици радета Живковића бр. 22.

ivana-zanfirovicТренинге воде искусни тренери и карате шампиони Саша Даниловић, Ивана Занфировић и Маја Милојевић. Од полазника се формирају три групе и то група почетника, који тек стартују, средња група полазника од наранџастог или зеленог до браон појаса и наравно такмичарска екипа већ искусних полазника и успешних такмичара.

Према речима Иване Занфировић, карате је пре свега вештина, а на последњем месту и спорт, тако да чланови КК „Озрен Сокотоп” могу постати сви без обзира на године старости од најмлађих (дечице старости четири године) до оних најстаријих грађана који желе да савладају и баве се овом древном племенитом вештином.

Добробит од тренирања карате вештине није само физичка кондиција већ побољшање менталног здравља. Карате појачава снагу, брзину, окретност, флексибилност, али исто тако и самопоуздање и развија карактер.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − thirteen =