Teretana

Теретана и спортски терени на „Подини” почели са радом

Друштво

У складу са одлукама надлежних о попуштању мера у спречавању ширења заразе вируса Ковид-19, од јуче је са радом почео и Спортско-рекреативни центар „Подина”. Тренутно је могуће користити теретану и фудбалске терене.

Што се тиче теретане, радно време је од 10 до 17 часова, уз строго поштовање мера заштите које су прописали надлежни органи. То подразумева да у теретани могу бити највише шест вежбача истовремено, који су у обавези да поштују прописе дезинфекције руку пре и после коришћења услуга у теретани. Запослени ће вршити надзор поштовања мера као и редовну дезинфекцију справа и просторија.

Када су у питању спортски терени, тренутно могућност за коришћење имају само фудбалске екипе уз поштовање прописа да се на терену могу наћи највише десет особа истовремено. Како сазнајемо, заинтересоване екипе могу да се јаве ради договора о термину тренинга.

Такође, и терени за мале спортове код школе припремљени су за коришћење. Пропис о поштовању броја особа важи и у овом случају тако да више од десет људи истовремено не може бити на терену.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 12 =