Сутра и прекосутра радови на водоводној мрежи

Друштво

Због планираних радова на водоводној мрежи у Сокобањи сутра, 5. октобра, доћи ће до обуставе у водоснабдевању у улицама Војводе Путника, Душановој, Христине Маркишић, Солунској, Слеменској, Кнеза Милоша и Дрењар. Без воде поменуте улице биће у периоду од 8 часова па до отклањања квара.

Прекосутра и сутра, 5. и 6. октобра, због радова на водоводној мрежи у Озренској улици доћи ће до повременог прекида у водоснабдевању у улицама Сокоградској, Милутина Пејовића, Заставника Лазаревића, Професора Јовановића, дела Војводе Мишића и хотели “Моравица” и “Бањица”, стоји у обавештењу Јавног комуналног предузећа “Напредак” Сокобања.

 

1 thoughts on “Сутра и прекосутра радови на водоводној мрежи

  1. Ponovo je pocela igra oko vodosnabdevanja i vode uglavnoim nema vec nekoliko dana a ne radi se o navedenim ulicama i datumima navedenim u ovom obavestenju JKP” Napredak” a svezih informacija nema. Cele ove godine je bilo bas dobro vodosnabdevanje nasih gradjana a sada je gore nego u poslednjih par godina. Mestanima ostaje jedino nada da ce nadlezni ove probleme resiti ako poseduju opremu i potrebne kadrove a to je pod velikim znakom pitanja. Sve je bas cudno, kada je bilo najvise turista bilo, je sasvim dobro vodosnabdevanje a sada kada ne bi trebalo da bude problema oni su najveci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =