Успех сокобањских каратиста на турниру у Бору

Друштво Спорт

Ако се по јутру дан познаје каратисти Карате клуба „Озрен Сокотоп”, ову такмичарску сезону започели су на најбољи начин, освајањем седам медаља на недавно одржаном Међународном такмичењу у Бору.

Copper cup је један од најстаријих карате турнира који се одржава дуже од четири деценије.Ивана Занфировић, тренер сокобањског карате клуба изузетно је задовољна организацијом, дочеком спортиста и избором судија на турниру. Учествовало је 450 такмичара из 40 клубова из Србије, Румуније и Бугарске, а у катама и борбама надметале су се све узрасне категорије од полетараца до сениора и ветерана.

Ивана Занфировић

− Чланови КК „Озрен Сокотоп” постигли су значајне резултате, што је одличан резултат, имајући у виду да смо интензивно са тренинзима кренули од почетка септембра − рекла је Занфировић.

Пласман учесника, чланова КК „Озрен Сокотоп”, у катама је следећи: Милица Миладиновић (1. место), Неда Радојковић (2. место), Бранислав Миладиновић (2. место), Ивана Павловић (2. место), Нина Драгутиновић (3. место), Велика Транде (3. место) и Василије Јевтић (3. место).

Извор фотографија: Фејсбук страници КК Озрен Сокотоп.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × two =