У Алексинцу: Сокобањчанима предност

Друштво

Недавном изменом режима саобраћаја у Алексинцу, промењено је и право првенства у појединим улицама. То ће омогућити путницима који се враћају из Сокобање и пролазе градом на Моравици да се брже крећу кроз поједине раскрснице. Измештен је и регионални пут из центра града.

На раскрсници улица Душана Тривунца и Дракчета Миловановића (код Дома здравља) сада право првенства има возило које се креће улицом Тривунца. До измене је дошло након што је део улице Дракчета Миловановића (улица која води ка болници) постао једносмеран (дозвољено скретање из Душана Тривунца).

Раскрсница улица Душана Тривунца и Мајора Тепића

На следећој раскрсници са улицом Мајора Тепића (код пијаце) такође, по новом, право првенства има возило које се креће улицом Душана Тривунца. Овом возилу није дозвољено скретање у улицу са леве стране, јер је она сада једносмерна (забрањен смер).

Такође, по новом, ако долазите из Сокобање теретним возилом мораћете регионалним путем поред хале и старим аутопутем за Ниш, до укључивања на пут Житковац – Алексинац. Друга варијанта је укључивање на ауто-пут.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + eighteen =