Средња школа „Бранислав Нушић” обележила свој дан

Друштво

Водећи рачуна о здрављу ученика и наставника, због епидемиолошке ситуације у којој се налазимо, Средња школа „Бранислав Нушић” је јуче у спортској хали обележила Дан школе. Осми октобар изабран је за дан ове образовне установе јер је то датум рођења нашег чувеног комедиографа Бранислава Нушића чије име школа носи.

 DSC2424
 DSC2431
 DSC2451 slavoljub stojcic penzija
 DSC2442
 DSC2445
 DSC2436 dodela najbolji
 DSC2438
 DSC2440
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 400
Orientation: 1

− Имајући у виду да су здравље ученика и наставника најбитнији, ове године смо се одлучили за нешто скромнији начин обележавања, једном седницом наставничког већа у једином простору који ми тренутно поседујемо а задовољава услове које је наметнула ова пандемија, у школској хали. На седници су подељене награде ученицима који су током прошле године на такмичењима и у другим областима постигли најбоље резултате. Мада су околности биле тешке увек имамо вредне ученике и наставнике који посвете доста свог времена такмичењу и они су упркос свему заиста постигли одличне резултате и сматрам да сваки такав успех треба наградити. Поред тога, оно што такође обележи скоро сваки дан школе је испраћај пензионера. Ове године услов за одлазак у пензију остварио је Славољуб Стојчић, професор информатике − каже Ана Милићевић, директорка средње школе „Бранислав Нушић”.

Иначе, данашњи дан, руководство ове образовне установе је искористило и да промовише нову веома вредну опрему коју су недавно добили као учесници пројекта „Модернизација средњих школа” у оквиру кога су аплицирали за опрему за школску радионицу – област куварства и услуживања. Ради се о професиналним уређајима за спремање, чување и одлагање хране и то по најсавременијим стандардима. Директорка школе истиче да ће на овај начин рад ученика и пре свега вежбе којих они имају доста у школи бити зналчајно унапређен, захваљујући овој опреми у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 + 5 =