Drugarsko

Сокобањски осмаци прославили другарско вече

Друштво

Као круна основног школовања, протеклог петка, одржано је другарско вече за осмаке Основне школе „Митрополит Михаилоˮ. Попут својих старијих другара, који су пре њих славили велику матуру, и они су срећни разиграни и насмејани, прошетали центром Сокобање док су шарену и веселу поворку пратили родитељи, рођаци, комшије и пријатељи, али и туристи. Сада већ по традицији, а ради сигурности, мала матура је прослављена у школској сали, а родитељи су по своју децу, према договору дошли у 23 сата.

« од 6 »

Тања Глигоријевић, директорка сокобањске основне школе, пожелела ја малим матурантима много среће и успеха у даљем животу и раду.

– Била је ово једна добра генерација и ја бих им пожелела све најлепше у будућем животу и школовању. Након осам година надам се да су испунили пре свега своја очекивања јер наша сигурно јесу и верујем да ће они сутрадан постати добри људи – истакла је Глигоријевић.

Осмаци ће и током ове недеље похађати припремну наставу, а завршни испити заказани су за 27, 28. и 29. јун када ће матуранти полагати тест из српског, математике и комбиновани тест (историја, географија, физика, хемија, биологија).

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + twenty =