Drugarsko

Sokobanjski osmaci proslavili drugarsko veče

Društvo

Kao kruna osnovnog školovanja, proteklog petka, održano je drugarsko veče za osmake Osnovne škole „Mitropolit Mihailoˮ. Poput svojih starijih drugara, koji su pre njih slavili veliku maturu, i oni su srećni razigrani i nasmejani, prošetali centrom Sokobanje dok su šarenu i veselu povorku pratili roditelji, rođaci, komšije i prijatelji, ali i turisti. Sada već po tradiciji, a radi sigurnosti, mala matura je proslavljena u školskoj sali, a roditelji su po svoju decu, prema dogovoru došli u 23 sata.

« od 6 »

Tanja Gligorijević, direktorka sokobanjske osnovne škole, poželela ja malim maturantima mnogo sreće i uspeha u daljem životu i radu.

– Bila je ovo jedna dobra generacija i ja bih im poželela sve najlepše u budućem životu i školovanju. Nakon osam godina nadam se da su ispunili pre svega svoja očekivanja jer naša sigurno jesu i verujem da će oni sutradan postati dobri ljudi – istakla je Gligorijević.

Osmaci će i tokom ove nedelje pohađati pripremnu nastavu, a završni ispiti zakazani su za 27, 28. i 29. jun kada će maturanti polagati test iz srpskog, matematike i kombinovani test (istorija, geografija, fizika, hemija, biologija).

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five + 11 =