Сокобањски џудисти у суботу учествују на Првенству централне Србије

Друштво Спорт

Чланови Џудо клуба „Карађорђевић” учествоваће на кадетском Првенству централне Србије у џудоу које је квалификационо за Првенство државе, а биће одржано у суботу 3. фебруара у Пироту.

Према речима тренера Славише Милијића, сокобањски џудо клуб представљаће три такмичара и то Сандра Адамовић, освајачица бронзане медаље на Државном првенству, које је одржано протекле године, као и још двојица кадета Ђорђе Филиповић и Предраг Симић.

– Када би се неко од наших такмичара пласирао на Првенство државе које ће 10. фебруара бити одржано у Београду, био би то велики успех – рекао је Милијић.

За све оне који су заинтересовани да тренирају џудо, наш саговорник каже да је упис у току. С обзиром да се тренира три пута недељно и то уторком, средом и петком у сали Основне школе „Митрополит Михаило” од 17 часова, будући џудисти могу тада да дођу и пријаве се.

– Одзив деце није лош, мада је џудо веома захтеван спорт и зато је од УНИЦЕФ-а проглашен најбољим спортом за децу узраста од 5 до 21 године – рекао је Милијић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 2 =