Сокобањски џудисти одбранили титулу првог места

Друштво Спорт

Сокобањски Џудо клуб „Карађорђевић” учествовао је на школском првенству Централне Србије одржаном 17. априла у Алексинцу. Ово је уједно и регионално школско такмичење на коме је Сокобања бранила титулу првог места. Са такмичења су се вратили са одличним резултатима.

Прва места заузели су: Тамара Нинић, Тика Ђорђевић, Богдан Андрејевић и Хелена Усаиновић. Друга места припала су: Неди Милијић, Тари Андрејевић, Вуку Андрејевићу, Марији Петковић, Димитрију Алексићу и Јовани Тесли, док су треће место заузели: Урош Ристић, Павле Тобић, Илијана Стојадиновић, као и четири пета места.

Пласман на државно првенство остварили су: Неда Милијић, Урош Ристић, Ђорђе Филиповић и Вук Андрејевић. Ученици од првог до четвртог разреда не учествују на државном такмичењу.

– У укупном пласману освојили смо прво место, у конкуренцији 176 школа и преко 700 такмичара из Централне Србије. Иначе, трећу годину заредом освајамо прво место, што је превелик успех у овако јакој конкуренцији за школу ‘Митрополит Михаило’, коју су ученици и представљали и Џудо клуба ‘Карађорђевић’ из Сокобање – каже Славиша Милијић, тренер Џудо клуба.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =