Avgust-u-avgustu

„No name 3×3” из Ниша, победник турнира „Август у августу”

Спорт

Двадесети јубиларни баскет турнир „Три на три, август у августу” одржан је у петак и суботу на терену поред школе. Ове године на турниру је учествовало седам екипа из целе земље. Прво место освојила је екипа „No name 3×3” из Ниша, друго место заузела је екипа „Тропа де елит”, такође из Ниша, а треће место заузела је екипа „Пронто 018” из Сокобање.

Најбољи играч на турниру је Владимир Делчић Делча из првопласиране екипе. У категорији до 16 година прво место заузела је екипа „Сточари”, друго место екипа „Кораци” и треће место екипа „We got game”. У категорији до 14 година прво место заузела је екипа „Авокадићи”, друго место екипа „Маринкова бара” и треће место екипа „Лавице”.

На такмичењу у шутирању тројки победио је Александар Илић, такмичење у закуцавању освојио је Ђорђе Ђокић, Меморијал „Никола Живковић”, шут са пола терена, освојио је Стефан Вукић, најбољи млади играч је Ђорђе Јањић, награду за највећи број учешћа на турниру освојио је Никола Милић, а за најлепшу навијачицу проглашена је Нада Савић из Сокобање.
Председник организационог одбора турнира, Томислав Манић се захвалио Општини Сокобања, ОКК „Сокобања” и свим осталим спонзорима и пријатељима турнира.

Turnir-3x3

‒ Ми смо се сетили и оних који су све ово започели и без којих овај турнир не би ни постојао и доделили им плакете. Њихова заслуга је немерљива и они ће увек бити део овог турнира који траје веће две деценије ‒ рекао је Томислав Манић.

Према одлуци организационог одбора набољи играч на турниру је Владимир Делчић Делча из екипе „No name 3×3” из Ниша.

‒ Ми се целе године спремамо за овакве догађаје и вечерас смо дали све од себе. Конкуренција је била веома јака, публика је уживала у добром баскету. Организација је одлична и ове године, ми увек радо долазимо на овај турнир ‒ каже Делчић.

Првопласирана екипа је поред новчане награде од 100 000 динара освојила и улазницу на финални турнир „Рода” Првенства Србије који ће бити одржан у Новом Саду 13. и 14. августа.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 4 =