Džentlmen

Sokobanjcu priznanje „Džentlmen godineˮ

Društvo

Branislav Ranđelović, vlasnik hotela „Natali spaˮ, jedan je od ovogodišnjih dobitnika nagrade „Džentlmen godineˮ koju već osam godina dodeljuje Prvi klub dama. Priznanja se dodeljuju istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope.

Ranđelovića su za ovu nagradu predložili iz lokalne samouprave, a predstavnici Opštine Sokobanja i Turističke organizacije prisustvovali su i svečanoj dodeli koja je upriličena u hotelu Hajat u Beogradu.

– Ranđelović je i budući investitor dva hotela u Sokobanji i mi smo ga predložili za dobitnika nagrade ‘Džentlmen godine’ za doprinos i stvaralaštvo. Gospodin Branko će imati svu podršku i u budućem periodu od strane lokalne samouprave, kako bi i dalje svoja sredstva investirao u Sokobanji i pomogao podizanju ovdašnjeg turizma. Događaju u Beogradu su prisustvovale mnoge zvanice iz oblasti medija, glume, umetnosti, politike iz redova ministarstava. Ostvareni su razni kontakti. Tako da je to jedna manifestacija koja će stvarno doprineti Sokobanji. Iskoristili smo priliku da sa gospodinom čija agencija organizuje ovaj događaj, dogovorimo i neku vrstu saradnje u vezi sa organizacijom događaja u Sokobanji koja će se desiti verovatno u junu i julu ove godine kako bi još malo upotpunili našu turističku ponudu – kaže predsednik opštine Sokobanja Miodrag Nikolić.

Džentlmen

Branislav Ranđelović, diplomirani ekonomista, rođen je u Sokobanji gde je najpre osnovao firmu Natali drogerija, a zatim i hotel „Natali spaˮ. Hotel Natali spa 2019. godine nagrađen je Turističkim cvetom koji dodeljuje Turistička organizacija Srbije, dok je firma Natali drogerija prošle godine ponela prestižnu nagradu za poseban doprinos razvoju privrede regiona prema oceni Privredne komore Srbije RPK Niš.

Ranđelović je pomogao izgradnju više crkava i manastira jugoistočne Srbije za šta je dobio više priznanja Niške i Timočke eparhije.
Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja „Dama i džentlmen godineˮ našli su se i Toma Fila, srpski advokat i narodni poslanik i politikolog Milica Đurđević Stamenkovski.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine + 16 =