Džentlmen

Сокобањцу признање „Џентлмен годинеˮ

Друштво

Бранислав Ранђеловић, власник хотела „Натали спаˮ, један је од овогодишњих добитника награде „Џентлмен годинеˮ коју већ осам година додељује Први клуб дама. Признања се додељују истакнутим женама и мушкарцима из јавног, привредног и друштвеног живота Србије и Европе.

Ранђеловића су за ову награду предложили из локалне самоуправе, а представници Општине Сокобања и Туристичке организације присуствовали су и свечаној додели која је уприличена у хотелу Хајат у Београду.

– Ранђеловић је и будући инвеститор два хотела у Сокобањи и ми смо га предложили за добитника награде ‘Џентлмен године’ за допринос и стваралаштво. Господин Бранко ће имати сву подршку и у будућем периоду од стране локалне самоуправе, како би и даље своја средства инвестирао у Сокобањи и помогао подизању овдашњег туризма. Догађају у Београду су присуствовале многе званице из области медија, глуме, уметности, политике из редова министарстава. Остварени су разни контакти. Тако да је то једна манифестација која ће стварно допринети Сокобањи. Искористили смо прилику да са господином чија агенција организује овај догађај, договоримо и неку врсту сарадње у вези са организацијом догађаја у Сокобањи која ће се десити вероватно у јуну и јулу ове године како би још мало употпунили нашу туристичку понуду – каже председник општине Сокобања Миодраг Николић.

Džentlmen

Бранислав Ранђеловић, дипломирани економиста, рођен је у Сокобањи где је најпре основао фирму Натали дрогерија, а затим и хотел „Натали спаˮ. Хотел Натали спа 2019. године награђен је Туристичким цветом који додељује Туристичка организација Србије, док је фирма Натали дрогерија прошле године понела престижну награду за посебан допринос развоју привреде региона према оцени Привредне коморе Србије РПК Ниш.

Ранђеловић је помогао изградњу више цркава и манастира југоисточне Србије за шта је добио више признања Нишке и Тимочке епархије.
Међу овогодишњим добитницима признања „Дама и џентлмен годинеˮ нашли су се и Тома Фила, српски адвокат и народни посланик и политиколог Милица Ђурђевић Стаменковски.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 5 =