Сет употребних предмета ТО Сокобања проглашен за најбољи у Лесковцу

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања је на Изложби сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2020” освојила прву награду у категорији – Сет употребних предмета ( ранац, теглица, привезак, оловка, кеса).

Друго и треће место у овој категорији освојиле су туристичке организације Ражањ и Бојник. Поменута манифестација, коју организује Туристичка организација Лесковца под покровитељством града, одржана је ове године по тринаести пут за редом али због тренутне епидемиолошке ситуације у измењеном формату, без присуства учесника.

Награде су додељене у једанаест категорија, а односе се на сувенире и пропагандне материјале са којима туристичке организације на најбољи начин представља своју туристичку дестинацију. Поред већ поменуте, петочлани жири, сaстaвљeн oд књижeвних умeтникa и прeдстaвникa Туристичкe oргaнизaциje грaдa Лeскoвцa дoдeлиo је нaгрaдe у следећим категоријама: једнолисна туристичка публикација, вишелисна туристичка публикација до 50 страна, вишелисна туристичка публикација са више од 50 страна, најбоља видео публикација (туристички промотивни филм и туристичка репортажа), затим најбољи сувенир, најоригиналнији експонат, колекција и појединачна фотографија, туристичка мапа, туристичка разгледница и туристички плакат.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 4 =