Отворена прва Идеа продавница у Сокобањи

Друштво

Данас, у улици Алексе Маркшића у Сокобањи, отворена је прва ИДЕА продавница у Сокобањи. Миодраг Николић председник општине Сокобања и Слободан Титин регионални директор ИДЕА малопродајне мреже пресекли су врпцу новог објекта у Сокобањи. На дан отварања, ИДЕА је своје прве потрошаче обрадовала бројним акцијама, изненађењима и погодностима.

− Наша компанија посвећена је снажном развоју своје малопродајне мреже и упркос бројним изазовима у овој години, успевамо да отварамо нове и реновирамо постојеће објекте широм Србије. Изузетно нам је драго што нам се указала прилика да дођемо и у Сокобању, и да на овом месту, које је познато по бројним лепотама и благодетима, представимо пажљиво одабран асортиман и понудимо квалитетну услугу. Верујемо да ћемо испунити очекивања потрошача када су у питању свакодневне куповине − изјавио је Слободан Титин, регионални директор ИДЕА малопродајне мреже.

− Драго нам је да један од највећих трговинских ланаца у нашој земљи дошао у Сокобању. Присуство ИДЕЕ у Сокобањи ће се позитивно одразити на тржишну економију у Сокобањи у смислу повећања конкурентности на тржишту која ће резултирати падом цена. Очекујем да се ће ефекти бити видљиви врло брзо и да ће цена потрошачке корпе у Сокобањи бити нижа − каже Миодраг Николић председник општине Сокобања.

У лепом амбијенту, пажљиво одабраним асортиманом, по принципу од свега по мало, ИДЕА је свима који у Сокобањи живе или у њу долазе, понудила све што је потребно за брзу и квалитетну куповину. На дан отварања, свака 50. куповина била је бесплатна, а за првих 200 потрошача ИДЕА је припремила пригодан поклон.

Радно време ИДЕА продавнице је сваког дана, од 7 до 21 час.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 2 =