Rtanj: Zemaljska stanica vanzemaljaca?

Društvo

Bernard Ljubas, ufolog i istraživač paranormalnih pojava iz Rekovca, koji duže od dve decenije istražuje nepoznate leteće objekte i pojave, jedan je od zagovornika teorije da nismo sami u svemiru. Njegovo tumačenje života van zemlje, na osnovu dosadašnjeg istraživanja, ide korak dalje, pa Ljubas smatra da nas bića sa druge planete redovno posećuju.

Naš sagovornik ističe da vanzemaljci najčešće posećuju upravo planinu Rtanj jer ih ona najverovatnije privlači svojim piramidalnim oblikom usled koga emituje specifičnu energiju, odnosno zrači. Prema njegovim rečima, zanimljivost ove tajanstvene planine stanovnici Sokobanje trebalo bi više da koriste i u turističke svrhe.

Ljubas je u stalnom kontaktu i sa Sašom Nađfejem iz Centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja”, organizacije oformljene u cilju povećanja ekološke svesti, zaštite endemskih prirodnih vrednosti i istraživačkih aktivnosti na planini Rtanj. Posebna interesovanja i istraživanja se odnose na specifičnosti piramidalnog i kupastog reljefa planine Rtnja i njene okoline kao i jonizujućih i geo zračenja.

‒ Upravo od njih dobijam razne informacije u vezi sa pojavama raznih letilica, odnosno svetlosnih signala i zvukova ‒ ističe Ljubas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − 13 =