Rekreativna liga u malom fudbalu

Društvo Sport

U organizaciji Sportskog saveza opštine Sokobanja, Fudbalskog saveza opštine i Sportsko-rekreativnog centra (SRC) „Podina” za desetak dana počinju takmičenja u okviru rekreativne lige u malom fudbalu.

Za razliku od lige rekreativaca koja je bila organizovana pre pandemije izazvane virusom-kovid 19, ovog puta takmičari će biti podeljeni u dve kategorije i to u zavisnosti od godina starosti, tako da će faktički postojati dve lige. U okviru jedne, takmičiće se učesnici do 40 godina starosti a u okviru druge oni preko četrdeset godina, dakle veterani.

Miloš Krstić, direktor SRC „Podina” kaže da će se liga sastojati iz tri dela. Prvi deo, igraće se na mini pič terenima Sportskog centra u večernjim terminima. Drugi, za vreme školskog raspusta, u sportskoj hali Srednje škole „Branislav Nušić” i treći na proleće, ponovo na mini pič terenima.

Organizatori obezbeđuju sudije i terene a takmičenja će se odvijati bez naplate kotizacije i bez nagradnog fonda.

− Mi kao predstavnici organizatora ove rekreativne lige, trudili smo se da napravimo raspored takav da se utakmice odvijaju u terminima kada nema drugih aktivnosti i da upravo u tom periodu pokušamo da aktiviramo što više meštana da se bave sportom, rekreiraju i druže − rekao je Krstić.

Svi zainteresovani za učešće u Rekreativnoj ligi malog fudbala opštine Sokobanja, mogu se prijaviti u prostorijama SRC „Podina”, Sportskom savezu opštine Sokobanja, ili na broj telefona 064-855-3366.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

4 × three =