Raspisan konkurs za nove policajce

Društvo

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje policijskih službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji, na koji se zainteresovani mogu prijaviti do 29. decembra.

Od ukupnog broja polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Za područje Policijske uprave Zaječar školovaće se 8 polaznika za radno mesto policajca i 5 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe policijskih ispostava Policijske uprave Zaječar, a takođe i 4 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje, a uslovi konkursa se mogu naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO).

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 29. decembra u policijskim stanicama u svom mestu prebivališta.

Fotografija: COPO/ilustacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen + eighteen =