Радна акција ПК „Озрен” – планинасрки дом у Сесалцу

Друштво

Планинарски клуп „Озрен”, сутра 3. октобра, организује радну акцију уређења објекта основне школе у Сесалцу. Наиме, Планинарски клуб „Озрен” потписао је уговор са Основном школом „ Митрополит Михаило” о преузимању објекта сокобањске основне школе у Сесалцу, која више није у функцији школске наставе са намером да тај објекат постане планинарски дом.

Представници ПК „Озрен” позивају све заинтересоване чланове клуба да се одазову позиву и да својим присуством и радом допринесу реализовању првих заједничких корака у формирању будућег планинарског дома.

− Ово је велики помак у нашим активностима и програмском опредељењу, од оснивања ПК „Озрен”, да поред уређења планинарских стаза у окружењу Сокобање, учинимо напоре да развој планинарства у Сокобањи употпунимо и формирањем планинарског дома. Досадашње активности ПК „Озрен” су показале да, без обзира што смо мали клуб из једног малог места, успевамо да квалитетно и стручно реализујемо наше годишње програмске активности, да стекнемо заслужени углед у Планинарском савезу Србије и намера нам је да истрајемо и у овом новом изазову формирања планинарског дома у Сесалцу. – стоји у саопштењу за јавност ПК „Озрен”.

Окупљање чланова је сутра у 8 сати код зграде Гимназије, превоз је организован а ко жели сопственим превозом, он се може акцији прикључити и касније. Чланови са собом треба да понесу рукавице, а радови не подразумевају тешке физичке послове. За све ближе информације, заинтересовани се могу обратити Драгану Кнежевићу на број телефона 064/04-05-646.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 5 =