1 od 5 miliona Sokobanja

Protestna šetnja i u Sokobanji

Društvo

Protest „1 od 5 miliona”, koji se u nekim gradovima i opštinama u Srbiji održava već nekoliko puta, prvi put je održan u Sokobanji 15. februara pod nazivom „Ponovo se pali baklja slobode”. Sokobanjci su se najpre okupili u amfiteatru Zavičajnog muzeja, a zatim su krenuli u protestnu šetnju.

‒ Od večeras i Sokobanja na listi slobodnih gradova Srbije. Bravo za sve hrabre ljude. Bravo za sve hrabre žene iz Sokobanje. Bravo i podrška svim mladim ljudima – napisala je na svom fejsbuk profilu Tanja Nikolić, lider opozicionog DS-a u Sokobanji.

Govornik na ovo skupu bila je glumica Jasmina Radovanović.

Foto sa naslovne: fejsbuk strana Demokratske stranke Sokobanje

 

1 thoughts on “Protestna šetnja i u Sokobanji

  1. Sadasnja vlast je Sokobanji donela najvise para i investicija, ne vidim razloga za ovo okupljanje 50 Sokobanjaca i ostalih dodjoša i ljudi van Banje. Da su ,,protestanti” radili upola toliko i borili se za Sokobanju, kao što se vlast bori danas, mi bi bili lider u turizmu u Srbiji, a imali su 20 godina… nisu zamenili cev za vodu zadnjih 10 godina. Velika podrška im je bila poseta odbeglih Sokobanjskih političara iz Beograda, od kojih se gnušam, kojima je jedino bitan svoj dzep i tako su se i pokazali i dokazali…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 + 7 =