Проглашени најбољи у мају месецу

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за мај месец. Према одлуци управног одбора, ове године уведена је осма категорија, „најбољи предузетникˮ.

Према одлуци стручне комисије најбољи предузетник за мај месец је предузеће „Адонисˮ д.о.о. Сокобања. За најбољи угоститељски објекат проглашена је кафана „Код Пудлеˮ, док је у категорији „најбоља Туристичка агенцијаˮ признање додељено Туристичка агенција „Сокоинфоˮ.

Јовица Петровић, запослен као конобар у кафани „Зеленгораˮ, проглашен је најбољим угоститељским радником за месец мај. У категорији „Најбољи гостˮ признање је додељено Зорици Ковачевић из Београда. Двориште Ружице Миљковић из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца.

У категорији „Удружење или појединац који доприноси развоју туризмаˮ признање је додељено драмској секцији СШ „Бранислав Нушићˮ која је у предходном периоду својим гостовањима широм Србије промовисала Сокобању. Најбољи станодавац за мај месец је Маријана Петковић, власница апартмана „Васаˮ.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра сваке године, бирају се најбољи у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 3 =