Проглашени најбољи у јуну у акцији „Бирамо најбоље”

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбоље” коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољи” у осам категорија на месечном нивоу.

Ове године је због ванредне ситуације у земљи и епидемије вируса COVID -19, акција започела од јуна месеца. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

У среду, 05. августа ,додељена су признања за месец јун за 2020. годину у следећим категоријама: најбољи станодавац, најбољи угоститељски објекат, најбоља туристичка агенција, најбољи туристички или угоститељски радник, најбољи гост, најлепше двориште, удружење или појединац који доприноси развоју туризма, најбољи предузетник.

Према одлуци стручне комисије најбољи предузетник за јун месец је посластичарска радња „Пчелица” из Сокобање. За најбољи угоститељски објекат проглашена је ресторан „Станковић”, док је у категорији „најбоља Туристичка агенцијаˮ признање додељено туристичкој агенцији „Сокоград- турсˮ.
Владица Крстић, запослен као конобар у кафани „Зеленгораˮ, проглашен је најбољим угоститељским радником за месец јун. У категорији „Најбољи гостˮ признање је додељено Бранки Гајић из Шапца. Двориште Маје Милојковић из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца.

У категорији „Удружење или појединац који доприноси развоју туризмаˮ признање је додељено Саши Радивојевићу пчелару из Сокобање. Најбољи станодавац за јун месец је вила „Рамона” у Сокобањи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − 4 =