Проглашени најбољи у јуну у акцији „Бирамо најбоље”

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбоље” коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољи” у осам категорија на месечном нивоу.

Ове године је због ванредне ситуације у земљи и епидемије вируса COVID -19, акција започела од јуна месеца. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

У среду, 05. августа ,додељена су признања за месец јун за 2020. годину у следећим категоријама: најбољи станодавац, најбољи угоститељски објекат, најбоља туристичка агенција, најбољи туристички или угоститељски радник, најбољи гост, најлепше двориште, удружење или појединац који доприноси развоју туризма, најбољи предузетник.

Orientation: 1

Према одлуци стручне комисије најбољи предузетник за јун месец је посластичарска радња „Пчелица” из Сокобање. За најбољи угоститељски објекат проглашена је ресторан „Станковић”, док је у категорији „најбоља Туристичка агенцијаˮ признање додељено туристичкој агенцији „Сокоград- турсˮ.
Владица Крстић, запослен као конобар у кафани „Зеленгораˮ, проглашен је најбољим угоститељским радником за месец јун. У категорији „Најбољи гостˮ признање је додељено Бранки Гајић из Шапца. Двориште Маје Милојковић из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца.

У категорији „Удружење или појединац који доприноси развоју туризмаˮ признање је додељено Саши Радивојевићу пчелару из Сокобање. Најбољи станодавац за јун месец је вила „Рамона” у Сокобањи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 7 =