Sokobanja

Проглашени најбољи у јулу месецу

Друштво

Поделом признања најуспешнијима у јулу месецу настављена је акција „Бирамо најбоље” коју организује Туристичка организација Сокобања. И овога пута награђенима су признања и плакете послате путем поште због поштовања прописаних мера о сузбијању болести ковид-19.

Према одлуци стручне комисије, најбољи предузетник за јул месец је Слободан Живановић из Сокобање. За најбољи угоститељски објекат проглашен је ресторан „Бони”, док је у категорији „најбоља туристичка агенцијаˮ признање додељено туристичкој агенцији „Соко-инфоˮ.

Весна Марјановић, запослена у спа центру „Сокотерме” проглашена је најбољим угоститељским радником за месец јул. У категорији „најбољи гостˮ признање је додељено Игору Барцу из Београда. Двориште Владе Лукића из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца. У категорији „удружење или појединац који доприноси развоју туризмаˮ признање је додељено ПД „Оштра чука”. Најбољи станодавац за јул месец су апартмани „Теодора” у Сокобањи.

Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

 

1 thoughts on “Проглашени најбољи у јулу месецу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × three =