Вест о изгорелом аутобусу на Ртњу потврђена и званично

Друштво

Да је аутобус који је превозио младу фудбалску екипу ФК „Сокоград” у недељу 7. априла, на путу између Бољевца и Сокобање, на планини Ртањ, изгорео, потврдили су нам данас и из Полицијске управе у Зајечару. Они су такође рекли да повређених нема, те да је причињена само материјална штета.

У полицији нису могли да износе детаље шта је узроковало пожар на возилу, али су нам у телефонском разговору навели да је до незгоде дошло око 16 часова, те да су полиција и ватрогасне екипе одмах изашле на терен. Додали су да је у току истрага која ће показати због чега се возило запалило.

Путници у аутобусу, у којем је највише било деце из Фудбалског клуба „Сокоград” евакуисани су из возила, али како смо незванично сазнали изгореле су ствари које су се нашле у близини аутобуса.

И у ФК „Сокоград” потврдили су нам ову информацију, рекавши да су деца, чим је примећен квар на возилу, одведена на безбедну даљину и да су одмах о томе обавештени родитељи који су децу одвели кућама.

Незванично смо сазнали да је аутобус у власништву приватног лица из Сокобање и да је узрок пожара квар на мотору. Да ли је ова незгода могла да се предупреди показаће истрага.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × two =