Прес центар у средњој школи

Друштво

У организацију велике манифестације „Европско првенство у мажуро плесу” која ће се наредних дана одржати у Сокобањи, поред локалне самоуправе и Туристичке организације укључена су сва јавна предузећа и сви привредни субјекти, буквално цела варошица. Основна и средња школа испоштовале су све протоколе, договоре са општином и сугестије, тако да у петак 7. септембра неће бити наставе.

– Такмичарски део манифестације одвијаће се у спортској хали која се налази у оквиру Средње школе „Бранислав Нушић”, и ми ћемо пре свега помоћи у одржавању хале – каже директорка Ана Милићевић.

Према њеним речима велики број средњошколаца активно ће учествовати у самој манифестацији.

– За ученике туристичких смерова, ово ће бити јединствена прилика да раде са гостима из иностранства, једна врста праксе, корисно и лепо искуство – додаје Милићевић.

Учесницима манифестације, поред фискултурне сале и интернета на располагању ће бити и друге просторије школе у којима ће се налазити и прес центар за новинаре.

– Ми ћемо се трудити да као и обично будемо добри домаћини, на најбољи начин угостимо све учеснике ове манифестације и верујемо да ће све протећи у најбољем реду – каже наша саговорница.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 − 6 =