Представници Општине обишли и даривали сокобањске џудисте

Друштво Спорт

Одлични резултати које млади сокобањски џудисти постижу на бројним такмичењима иницирали су посету званичника и даривање спортиста. Крајем прошле радне седмице тренингу Џудо клуба „Карађорђевић” присуствовали су народна посланица Оливера Денић, одборник у сокобањској скупштини Александар Марјановић и већник за спорт Бојан Стојичић. Они су изнели импресије поводом треће узастопне титуле најбољих и првог места на Школском првенству централне Србије.

Званичници су спортистима даривали мајице и захвалнице Спортског савеза Сокобање и Скупштине општине, а народна посланица Оливера Денић истакла је да су џудисти сокобањски амбасадори храбрости, посвећености и упорности.

– Трећи пут заредом донети злато у Сокобању је огроман успех за све нас. Останите посвећени свему што радите и борите се за оно што волите, не само у спорту већ и у животу! И слободно грешите и падајте, али одмах устаните! Браво за све вас! – поручила је народна посланица младим спортистима.

И остали резултати које постижу „Карађорђевићи” велики су и незанемарљиви с обзиром да је реч о овако малом клубу, каже тренер Славиша Милијић. Он додаје да они који препознају њихов рад дају им мотивацију да буду још успешнији и да постижу боље резултате.

На овогодишњем Школском првенству централне Србије, које је одржано у Алексинцу, сокобањски џудисти освојили су прво место у конкуренцији 176 школа и преко 700 такмичара.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 2 =