Предшколци и основци у оквиру „Дечје недељеˮ посетили преседника општине

Друштво

Представници свих разреда сокобањске основне школе и предшколци вртића „Буцко” данас су у оквиру обележавања „Дечје недеље”, посетили председника општине Миодрага Николића који је за своје драге госте приредио пригодан пријем.

Aperture: 3.5
Camera: NIKON D7000
Iso: 560
Orientation: 1

Председник општине је најпре поздравио ученике и представио им посао председника општине и његових сарадника а потом дао реч малишанима.

− Било ми је задовољство да данас угостим наше најмлађе суграђане из школе у ПУ „Буцко” и чујем њихове предлоге, сугестије али и примедбе − каже Миодраг Николић председник општине Сокобања.

Деца су за председника имала интресантна питања. Једно од њих било је ,када ће „Лидл” доћи у Сокобању, неког је занимало да ли ће бити направљена ограда око школе као и да ли ће бити направљено игрлиште у насељу „Царина” а било је и питање, да ли је тежак посао председника општине. Малишане из ПУ „Буцко” је занимало када ће добити нове справе за играње у дворишту вртића.

− Ове године нашим најмлађим гостима смо поред слаткиша припремили ранчеве који ће им користити и у школи али и за неке друге активности а морам да кажем да сам и ја добио поклоне од деце који ће имати посебно место у мом кабинету − додаје Николић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − eight =