Председник општине обишао радове на реконструкцији водоводне мреже

Друштво

Председник општине Сокобања Миодраг Николић обишао је радове на реконструкцији водоводне мреже у насељу „Подина” које изводи ЈКП „Белосавац” из Жагубице.

− Обзиром да су током радова на реконструкцији водоводне мреже улице које су обухваћене овим пројектом ископане што је довело до оправданог незадовољства грађана обишли смо поменуте улице са циљем да, до краја године их доведемо у фукционално стање јер ћемо на пролеће са почетком грађевинске сезоне поменуте улице довести у првобитно стање − каже Миодраг Николић председник општине Сокобања.

Овај посао се реализује у оквиру пројекта који општина Сокобања има са Министарством привреде а тиче се унапређења комуналне инфраструктуре у циљу унапређења туристичке понуде. У оквиру овог пројекта биће замењено око 3 километара азбесно-цементних цеви које, поред тога што су дотрајале, негативно утичу на здравље људи.

У овој фази ради се замена водоводних цеви и раде се нови прикључци, међутим оно што успорава радове је чињеница да неки корисници немају прописано изграђене шахте.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 2 =