Vladimir Milovanović

Predsednik OO SNS-a u Sokobanji Vladimir Milovanović: Pretnje Predsedniku moraju biti najoštrije osuđenje

Društvo Politika

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Sokobanji Vladimir Milovanović povodom upućene pretnje smrću predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, preko društvenih mreža, obratio se lokalnim medijima dostavivši pismeno saopštenje.

Milovanović u njemu najoštrije osuđuje ove pretnje i iznosti stav da javne pretnje smrću upućene Predsedniku Republike, ili bilo kom građaninu RS, moraju biti najoštrije osuđene, jer je nedopustivo da u jednoj demokratski uređenoj državi ugrožavanje nečije sigurnosti i života prođe nekažnjeno.

On se obratio i političkim neistomišljenicima sa porukom da nemaju razlog da svoje nezadovoljstvo iskazuju zloupotrebom Ustavom zagarantovanog prava slobode govora, a naročito ne pozivom da se problemi rešavaju nasiljem i upućivanjem pretnji Predsedniku republike.

Prvi čovek naprednjaka u Sokobanji je u potpunosti podržao akciju Bezbednosno informativne agencije i nadležnih organa u postupku privođenja osumnjičenog izrazivši nadu da će nadležni organi, u skladu sa zakonom, najoštrije sankcionisati ovakav vid kršenja zakona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − nine =