Најсавременије санитетско возило Сокобањи

Друштво Здравље

Специјална болница за неспецифичне плућне болести ,,Сокобањаˮ богатија је за још једно најсавременије санитетско возило са пратећом опремом, које је овој установи донирало Министарство правде.

На свечаности која је тим поводом уприличена поред министра здравља Златибора Лончара и министарке правде Неле Кубуровић присуствовала је директорка специјалне болнице ,,Сокобања’’ др Весна Милановић.

Директорка др Весна Милановић захвалила се министарствима правде и здравља на помоћи да се здравствена заштита знатно унапреди, те ће како истиче још једно санитетско возило у возном парку специјалне болнице ,,Сокобањаˮ много значити за грађане који долазе на рехабилитацију и лечење у тој установи.

‒ Овим возилом ће знатно бити олакшан рад запослених и транспорт наших пацијената ‒ каже директорка којој је кључеве најсавременијег санитетског возила уручио лично министар здравља Златибор Лончар.

Средства су сакупљена тако што, према Закону о кривичном поступку, када дође до одлагања кривичног гоњења, један од услова је да осумњичени уплати одговарајућу суму на рачун Министарства правде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + six =