ekološko društvo

Предавање о великим зверима

Друштво

Предавање и анкетирање о перцепцији врста великих звери (медвед, вук и рис) у организацији Природњачког музеја у Београду и Светске организације за природу биће одржано у четвртак 24. октобра у Великој сали Скупштине општине Сокобања (изнад ватрогасног) са почетком у 18 часова.

Улаз је слободан, а Сокобањско еколошко друштво које је суорганизатор овог дешавања позива све заинтересоване грађане Сокобање, без обзира на године старости, да присуствују овом веома занимљивом предавању које ће одржати др Милан Пауновић, врхунски стручњак, мамалиолог и директор Природњачког музеја. Поред предавања, биће спроведена и анкета о односу, мишљењу и ставовима локалног становништва о великим зверима.

Природњачки музеј у Београду, уз подршку Светске организације за природу, реализује истраживање перцепције три врсте великих звери од стране грађана различитог узраста, занимања и односа са природом у Србији. Циљ истраживања је уочавање и решавање проблема заједничког опстанка људи и великих звери у крајевима Србије где су присутне неке од наведених популација животиња.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − seventeen =