Прави дерби на квалификационој утакмици за пионирско првенство између ОК „Озрен” и ЖОК „Млади радник”

Друштво Спорт

У оквиру предквалификационе утакмице за пласман на државно првенство у категорији пионирки, у Сокобањи је током викенда одиграна одбојкашка утакмица између домаћина ОК „Озрен” и ЖОК „Млади Радник” из Пожаревца. Након одличне борбе ових одбојкашица, апсолутне подршке од стране навијача са обе стране, утакмица је завршена резултатом 3:0 у корист Пожаревљанки.

Биљана Станојевић, тренер пионирског тима ЖОК „Млади радник” из Пожаревца, овом приликом честитала је својим одбојкашицама на победи, екипи Сокобање на сјајној борби, као и гледаоцима на лепој атмосфери која је тога дана владала у хали.

– Задовољна сам. Кренули смо можда мало стегнуто. Доста смо путовали и требало нам је једно три и по сата да стигнемо. Можда нас је то мало пореметило, али на крају све је испало како треба. Овај пут смо били бољи ми, следећи пут ће можда бити другачије, али све у свему задовољна сам игром. Хвала Сокобањи на овако лепом пријему, хвала навијачима, била је баш лепа утакмица… Прави дерби – каже наша саговорница.

Андријана Миленовић, тренер ОК „Озрен”, истакла је овом приликом да је велика част да Сокобања буде домаћин ове квалификације.

– Ја се првенствено захваљујем противнику на лепој игри. Овог пута су били бољи. Част ми је уопште што смо били домаћини ове квалификације за државно првенство Србије у категорији пионирки. Заиста, задовољна сам што су нас испоштовали људи из Сокобање. Трибине су биле препуне, била је велика подршка, али што се каже, за мало нам је умакла та једна степеница да одемо сутра против Партизана. Пуно среће желим противнику и надам се још бољим резултатима – каже Андријана.

Победнице предквалификационе утакмице у Сокобањи очекује утакмица против Партизана, као и борба за пласман међу осам екипа пионирског првенства у Србији.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 4 =