Moravica

Povećan broj gostiju u hotelu „Moravica”

Društvo

U proteklih šest meseci ove godine broj gostiju i noćenja u hotelu „Moravica” povećan je za 20% u odnosu na isti period prošle godine, kaže Slaviša Lazanjski, direktor hotela „Moravica”.

Lazanjski ‒ Apsolutno možemo da budemo zadovoljni. Mi smo već napravili šestomesečni presek i već se tu pokazalo da smo za jedno 15 do 20% imali više gostiju i prometa. Taj trend se nastavlja i dalje i nadamo se da će tako biti do kraja godine ‒ kaže Lazanjski.

Na povećanje broja gostiju u pomenutom periodu, svakako je uticao i Letnji odbojkaški kamp Vanje Grbića, koji je u Sokobanji održan od 23. juna do 28. jula ove godine, pri čemu su polaznici bili smešteni upravo u hotelu „Moravica”.

Prema rečima Lazanjskog, septembar i oktobar su meseci kada se u hotelu održavaju seminari i jesenji deo škole u prirodi, tako da su oba meseca potpuno popunjena i do novembra nema mesta u hotelu. Na kraju kalendarske godine tačno će se znati kakav je turistički promet bio ove godine, ali Lazanjski smatra da je ova sezona svakako bila bolja nego prošla.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

14 + eleven =