Moravica

Повећан број гостију у хотелу „Моравица”

Друштво

У протеклих шест месеци ове године број гостију и ноћења у хотелу „Моравица” повећан је за 20% у односу на исти период прошле године, каже Славиша Лазањски, директор хотела „Моравица”.

Lazanjski ‒ Апсолутно можемо да будемо задовољни. Ми смо већ направили шестомесечни пресек и већ се ту показало да смо за једно 15 до 20% имали више гостију и промета. Тај тренд се наставља и даље и надамо се да ће тако бити до краја године ‒ каже Лазањски.

На повећање броја гостију у поменутом периоду, свакако је утицао и Летњи одбојкашки камп Вање Грбића, који је у Сокобањи одржан од 23. јуна до 28. јула ове године, при чему су полазници били смештени управо у хотелу „Моравица”.

Према речима Лазањског, септембар и октобар су месеци када се у хотелу одржавају семинари и јесењи део школе у природи, тако да су оба месеца потпуно попуњена и до новембра нема места у хотелу. На крају календарске године тачно ће се знати какав је туристички промет био ове године, али Лазањски сматра да је ова сезона свакако била боља него прошла.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × three =