Представа „Не шетај се гола” премијерно у хотелу Моравица

Друштво Култура

У хотелу Моравица, пред великим бројем публике и испуњеном салом,након годину и по дана премијерно је изведена представа „Не шетај се гола” у режији Мирјане Миленковић, а у извођењу глумаца Аматерског „СБ” Позоришта из Сокобање.

Ова комедија, рађена по тексту Жоржа Фејдоа, пренела је на сцену причу о политичару каријеристи и његовој лепој жени, људима и ликовима коју покушавају да буду оно што нису. А сокобањској публици омогућила је доста смеха и позоришне забаве.

− Морам да кажем.Прво у своје лично име, а после и у име других чланова позоришта,да ми је баш драго што смо ево након годину и по дана,успели да дамо представу, а да заправо то буде и премијера. „Не шетај се гола” је једна комедија какве ми обично радимо. То је једна породица, наизглед обична и свакидашња. Ликови те породице покушавају да буду оно што нису. Могло би се рећи да су политичари у покушају и живе неким снобовским животом. И то им баш не иде најбоље. И ето, публика је имала прилике да види, шта се то збива и деси, када једна обична породица све то покуша − каже Александар Мијајловић један од глумаца и од скора и управник Аматерског СБ позоришта.

Тренутак који је по мишљењу публике, поред саме изведбе глумаца,обележио ово вече комедије, заправо је био и један пех који се десио са вратима на сцени, а није био део саме представе. Врата која су некако испала из шарки проузроковала су лавину смеха.

− Пехови се генерално и дешавају на представама. Поготову на аматерским представама. Јер, просто смо принуђени,што би се рекло ,да уз помоћ штапа и канапа направимо сцену. Додуше сада то и није баш тако. Некада је било и више потребе да се сналазимо, али просто ето десило се, врата су отпала у тренутку када нису требала. Некако смо се снашли. Чак је то и публици било занимљиво. Тако да се надам да је тај пех само допринео бољој атмосфери код публике − додао је Александар Мијајловић.

Представу „Не шетај се гола” у извођењу глумаца аматерског СБ позоришта режирала је Мирјана Миленковић.Улоге су тумачили: Оливера Денић, Милош Младеновић, Саша Пауновић, Горан Петровић, Ксенија Милосављевић и Александар Мијајловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =